Saobraćajna škola

Poznaje osnove transportnog prava, saobraćajne psihologije i u toku je sa informacijama o stanju na putevima, ulicama i parkiralištima.
Tehničar drumskog saobraćaja zadužen je za organizaciju, analizu i praćenje podataka o putničkom i teretnom saobraćaju.
istruktor vožnje
Vozač motornih vozila vrši prevoz putnika i robe, upravlјajući različitim motornim vozilima. Upoznat je sa pravilima o regulisanju saobraćaja i bezbednosti na putu.

Tehnička škola je savremena privatna srednja škola u Beogradu. Nalazimo se nedaleko od samog centra grada, na Senjaku u Bulevaru vojvode Putnika br. 7.

Nastava se odvija u dobro opremljenim multimedijalnim kabinetima, uz pomoć novih tehnologija koje pospešuju usvajanje novih veština i znanja. Postavili smo najviše obrazovne standarde uz kvalitetan mladi nastavni kadar. Priprema naših učenika za dalje školovanje i usavršavanje uvažavajući sposobnosti i talenat učenika ujedno je i naša misija i vizija kao obrazovne ustanove.

Tehnička škola je jedina privatna srednja škola u Srbiji koja ima svoju potpuno opremljenu fiskulturnu salu. Učenici i nakon nastave, pored redovnih časova fizičkog vaspitanja, imaju mogućnost da se rekreativno bave sportom.